3 gode steder at holde konference med virksomheden

Ved du ikke, hvor firmaets næste konference skal afholdes, kommer vi med tre bud her. Vi har taget udgangspunkt i tre vidt forskellige steder, der alle kan tilbyde jer noget helt unikt.

Skal I holde konference i virksomheden, er det rart for jer, at I kommer væk fra de vante omgivelser. Bare det kan hjælpe jer til at tænke kreativt og anderledes, så I kan få nogle nye ideer til konferencen. Kommer der folk udefra, er det også rart for jer, at I mødes på ”neutral” grund så at sige. Det er med til at gøre, at de føler sig lige så trygge fra start af, som I gør.

Mangler I inspiration til, hvor I kan holde en konference ude i byen, kommer vi her med tre forslag. De tager alle tre udgangspunkt i tre forskellige behov, I for eksempel kan have til en konference.

God mad og skræddersyet løsning på Club Riva

Skal du holde konference i nærheden af København, bør Club Riva i Rungsted være med i dine overvejelser. Stedet ligger meget smukt lige ved Rungsted Havn, så I kan sidde med udsigt over bådene og havet og holde jeres konference.

Club Riva er også en restaurant, hvilket sikrer, at I får serveret lækker mad dagen igennem. Det er normalt at starte med morgenmad, så I har tid til at hyggesludre og lære hinanden at kende, inden I skal i gang med konferencen. I løbet af formiddagen er der rigeligt med frugt, kaffe og te, inden I får serveret frokost. Om eftermiddagen er der kage, og om aftenen får I lækker aftensmad.

Deres lokaler lever op til alle krav, som I måtte have. Er der noget, som I er i tvivl om, eller har I særlige ønsker til, hvad der skal ske i løbet af dagen, er I selvfølgelig velkomne til at sige det. Club Riva vil meget gerne skabe en skræddersyet konference efter jeres behov.

Overnat på Vejlsøhus

Selvom de kan opfylde stort set alle jeres behov på Club Riva, har I dog ikke mulighed for at overnatte. Er det en konference, der strækker sig over flere dage, må I enten finde hoteller i nærheden eller vælge et konferencecenter med overnatning. Det kan for eksempel være Vejlsøhus ved Silkeborg.

Den gamle herregård ligger tæt på skoven, hvilket giver god mulighed for at slappe af i naturen i pauserne – eller tage vigtige drøftelser på en lille gåtur i skoven.

Konferencecenter med mulighed for action

Vil I gerne have et element af action ind i jeres konference, kan det være en god ide for jer, at I vælger Brogaarden i Middelfart. Den ligger flot lige ned til vandet med udsigt til Lillebæltsbroen.

Det er da også denne, der byder på masser af action. Det er nemlig muligt at komme på en brovandring over den gamle Lillebæltsbro. Det er en supersjov oplevelse, hvor I lærer noget helt andet om hinanden, end I kan, når I sidder og taler ved mødebordet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *