En anderledes investering

At tjene penge uden at arbejde er ofte det, mange mennesker ville foretrække. Det lyder måske som en fantasi, men gode investeringer giver dig faktisk muligheden for netop dette. Med den helt rette investering kan du tjene en masse penge over en periode. En investering i noget er ofte ligesom at investere i en aktie, som er noget mange kender til. Det er altid et stats at investere, og du kan aldrig være sikker på, om du taber eller tjener penge på din investering. Hvis du har prøvet dit held med aktier, og du gerne vil udvide sin horisont med en ny og anderledes investering, er der flere muligheder herunder, som du kan overveje, om er noget for dig.

Bitcoins eller andet elektronisk valuta

Boitcoins har hevet overskrifter hjem det seneste stykke tid, og hvilke spændende artikler det har været. Den elektroniske valuta har åbnet et helt nyt marked for en helt ny form for investering. Mange mener, at det er at pulse penge lige ned i pengepungen på en anden, men det kan altså ikke diskuteres, at rigtig mange mennesker også har tjent rigtig mange penge på denne nye valuta. Der er igen tvivl om at investeringen er lidt af et sats, for hvor der vindes, tabes også. De som har tjent de helt store summer penge på Bitcoins, er dem, som har investeret i valutaen, da den var helt ny på markedet. Derfor kan det være en ide at finde en ny lignende valuta, som du kan investere i, inden den får sit helt store hit.

Hashplanter

Cannabisolien er også relativ ny på markedet. Den er lovlig i Danmark, men sælges ikke på apoteket endnu. Dog er der utrolig meget snak og utrolig mange diskussioner blandt politikerne om, hvorvidt det skal kunne købes på et apotek efter anvisning fra en læge. Mange mener, at det kun er et spørgsmål om tid før at CBD olie, som den også kaldes, tager det danske marked med storm. Derfor kunne en alternativ investering være at købe store hashfarme og blot vente på, at du bliver en yderst interessant kunde for Danmark, når cannabisolien sælges herhjemme.

Invester i forskning

Der er meget forskning, som du kan investerer i. Du kan vælge at investere i noget forskning, som du har et særligt forhold til eller en stærk interesse, eller du kan vælge at investere i noget anderledes, og noget du tror, vil få succes. Du kan eventuelt overveje, om du skal investere i optimering af hashplanter, til når olien bliver en succes i Danmark.

Et sommerhus på en ø

Danskerne valfarter til de store byer, og mange af de danske øer har dermed haft nedgang de seneste mange år. På en ø som f.eks. Læsø er der utrolig mange huse og sommerhuse til salg. Prisen på husene er dermed også relativt billige, hvor der er rig mulighed for at gøre en god handel. Her kan du så nyde dit nye sommerhus eller hus i nogle år, og håbe på at øerne kommer på mode igen, og prisen på husene dermed stiger. Hvis du køber et sommerhus, og prisen på sommerhuse stiger efter nogle år, kan du så sælge dit sommerhus igen med profit, hvis altså du ikke er blevet for glad for det selv.

En lille virksomhed som man tror på

Du kan finde et emne der interesserer dig, og investere i en virksomhed der arbejder med netop dette. Måske du har en hobby du gerne vil videreudvikle lidt på og investere i noget, der ikke kun har gavn for dig selv, men også for andre med samme interesse. Eller måske finder du bare en helt ny og spæd virksomhed, som du har tro på, vil vokse sig stor inden for nogle år. Din investering kan være i alt mellem himmel og jord. Det kan være, at du vil investere i nye og smartere cykelhjelme, en god cykel, en billig bil eller måske en super smart ny lås. Mobile og selvdrevne huse lavet i et bæredygtigt materiale er også en mulighed. Udviklingen er under opstart, så du kan stadig nå at være med i processen fra lille virksomhed til gigantisk. Så længe du tænker fremadrettet og realistisk, kan en investering være en god ide for dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *