Fy styr på dine udgifter

udgifter

Du kan hurtigt komme til at spare mange penge på både vand, el og varme. I denne guide har vi samlet et par husinvesteringer der hurtigt vil få dit forbrug til at falde markant.

Hold på varmen. En sikker vinder når der skal spares på varmeregningen er en tagrenovation. Du kan billigt og nemt få fortaget en tagundersøgelse, som kan give dig et indblik hvor varmen slipper ud. Et nyt tag kan koste en del, men kan på den anden side nemt komme til at halvere varmeregningen. Hvis du selv kaster dig ud i dette projekt skal du huske at der for alt i verden i må gå vand ind. Du kan eventuelt sætte et telt over huset, som billigt kan arrangeres gennem teltudlejning, for at undgå at det regner ind på loftet.

Spar på vandet. En effekt måde at sparre på vandet er ved at investere i en ordentlig vandvarmer. I dag bliver der lavet flere vandvarmer, som gennem ny teknologi nemt kan sparre dig for halvdelen af udgifter. Et lidt billigere måde, men knap så hyggelig, er at tage brusebade i stedet for karbade. Det gennemsnitlige brusebad bruger ¼ så meget varmt vand, som et karbad. Dette er altså en utrolig nem måde at komme til at sparre penge. En sidste ting du bør gøre når det kommer til vandforbruget er at fylde opvaskemaskinen og vaskemaskinen.

Sluk for de elektriske apparater, når du ikke bruger dem. Dette kan lyde som et ganske elementært råd, men ikke desto mindre er det her de fleste oplever at der er penge at sparre. En af de maskiner der sluger aller mest el er typisk tørretumbleren, dette er også et utrolig nemt sted at starte. I stedet for at tørre dit tøj i tørretumbleren hver eneste gang du har vaske tøj, bør du i stedet hænge dit tøj til tørre så ofte som muligt. Et sidste råd du kan tage med på vejen, er at få skiftet alle dine gamle elektriske pærer ud med nye pærer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *