Hav styr på IT-udstyret i din virksomhed

Enhver moderne virksomhed bruger helt sikkert dagligt IT-udstyr som computere, tablets og smartphones, og måske også projektorer når der holdes møder. IT-udstyret er ofte noget af det, der holder hele virksomheden godt kørende, så der skal selvfølgelig være helt styr på det. Det nytter ikke noget at udstyret er forældet eller ikke virker optimalt, så det skal naturligvis holdes opdateret, selvom det er en stor udgift for virksomheden.

Spar penge med gode tilbud

IT-udstyr er uden tvivl en rigtig stor udgift for de fleste virksomheder. Det er dog desværre nødvendigt at have, hvis man vil gøre arbejdet så let for sig selv og sine medarbejdere som muligt. Når man er en virksomhed, har man dog heldigvis gode muligheder for at spare nogle penge og få nogle gode tilbud. Mange steder kan man få firmarabat på varerne eller købe til en billiger pris, når man køber i store mængder. Desuden kan man udnytte udsalg som Black Friday til at spare endnu flere penge og få mange flere ting for færre penge. Et andet alternativ er at købe udstyret brugt. Her er der ingen tvivl om, at man vil få IT-udstyret til en god pris, og man behøver ikke nødvendigvis at gå på kompromis med kvaliteten, da man sagtens kan få brugt IT-udstyr, der fungerer som var det helt nyt.

Vælg de rette computere

Alle virksomheder, der bruger IT til at udføre arbejdet, er afhængige af computere. Det er derfor vigtigt at tage den rette beslutning, når man skal vælge hvilke computere, der skal bruges i virksomheden. Computerne skal kunne understøtte alle de nødvendige programmer, og være kraftige nok til at kunne trække alle programmerne i lang tid ad gangen. De skal desuden have rigeligt med lagringsplads. Hvad man laver, når man arbejder, afgør, hvilken type computer man skal have. Sidder man og skriver tekster og sender mails behøver computeren langt fra at være ligeså kraftig, som hvis man skal bruge den til at bearbejde store filer og opbevare store mængder af data.

Smartphones er smarte

Smartphones er efterhånden ved at være så veludviklede, at man næsten kan udføre alt sit arbejde på dem alene. Det er dog i de fleste situationer rarest at have en computer ved hånden, men når man er på farten, vil man være taknemmelig for at have en smartphone, som er knyttet til ens arbejde. Selv når man ikke sidder ved sit skrivebord, har man en lille computer med i lommen, så man uden problemer kan holde sig opdateret. Man kan hurtigt tjekke sine mails og opdatere sin kalender, og desuden er det en fordel for medarbejderne, at det er let at kommunikere med hinanden.

Backup af alt data

I tilfælde af at din computer skulle blive stjålet eller pludselig gå i stykker, er det rigtig vigtigt at have backup af alting. Den computer, du bruger i din virksomhed, og som alt dit arbejde ligger på, indeholder helt sikkert en masse informationer, der helst ikke skal gå tabt. Skyen er det letteste sted at opbevare sine data. Det kan man endda gøre automatisk, så man ikke behøver at tænke over det. Hver gang du opretter et dokument, vil det blive kopieret til en sky, hvor det altid vil ligge, så du ikke behøver at være nervøs for at miste dit arbejde.

En god printer

Det er selvfølgelig vigtigt at have en god printer stående i virksomheden. Den skal kunne printe godt og sikkert samt hurtigt nok til, at man kan printe dokumenter på mange sider ud på kort tid. Det er desuden rigtig brugbart, hvis printeren har flere funktioner, og også kan scanne dokumenter ind. Så vil du være sikker på, at håndtering af fysiske dokumenter aldrig vil blive et problem for din virksomhed. 

Projektorer til møder

Til ethvert møde er det vigtigt, at elektronikken fungerer optimalt. Man skal have mulighed for at kunne koble en computer til en projektor, så man kan fremvise regnskaber, grafer og meget andet til de deltagende medarbejdere. Den rette projektor finder du ved at overveje størrelsen og forskellige funktioner. Ofte vil en enkel projektor, der kan kobles til computeren med et HDMI-stik være nok i almindelige mødelokaler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *