Præsentationsteknik hjælper dig til at formidle autentisk

Som virksomhedsejer kan du komme ud for at skulle holde mange forskellige oplæg. For mange er det en situation, hvor det er svært at være autentisk. Der kan præsentationsteknik heldigvis hjælpe dig.

Vi har vist alle siddet til et foredrag eller et oplæg, hvor det, som taleren sagde, egentlig var virkelig spændende, men hvor det bare blev fremført så kedeligt, at vi næsten ikke kunne holde os vågne. Det er en ting at skulle kæmpe sig igennem sådan et foredrag, noget helt andet hvis det er dig selv, der står på scenen og kan se, at de andre keder sig bravt over det, du siger.

Som virksomhedsejer kommer du ikke uden om at skulle holde oplæg fra tid til anden. Det kan være, at du holder foredrag om det arbejde, du udfører i virksomheden, at du underviser andre, eller at du skal pitche ideen til en kunde. I alle tilfælde er det vigtigt, at du kan formidle dit budskab autentisk, så det går igennem til modtageren.

Men mange af os aflærer, hvordan vi skal formidle autentisk. Som børn falder det os naturligt, men efterhånden som vi bliver opmærksomme på spillereglerne i samfundet, er der mange af os, der censurerer os selv. Det er ærgerligt, da det netop er din autenticitet, der er med til at gøre, at du kan formidle dit budskab.

Bliv mere autentisk med præsentationsteknik

Vil du gerne blive bedre til at hole foredrag, oplæg og undervise – og det bør du virkelig være interesseret i, hvis du har en virksomhed – er det heldigvis noget, der kan læres. Ved at tage et kursus i præsentationsteknik kan du forbedre dig markant.

Der findes mange måder at lære om præsentationsteknik på. Eftersom vi alle er forskellige mennesker, er det dog en god ide, at du sørger for at vælge et sted, hvor de har fokus på, at vi lærer på forskellige måder.

Det kan for eksempel være hos coachen og skuespilleren Vibeke Hastrup. Hendes metoder bygger netop på, at det er forskelligt, hvordan vi kan præsentere noget, og at der derfor ikke er en skabelon, der passer til alle. Du kan læse mere om hende her.

Overvej at få enetimer i en præsentationsteknik

Hvis det med at holde oplæg og foredrag udgør en stor del af dit arbejde, bør du overveje at få enetimer. Det kan virkelig være med til at rykke dit niveau meget. Hos Vibeke Hastrup kan du både tage enetimer og deltage i klasseundervisningen. Bare nogle få enetimer kan virkelig være med til at løfte dit niveau.

Har du en vigtig tale, som du skal holde, kan du også få hjælp til, hvordan du gør den så spændende som muligt hos Vibeke Hastrup. Som uddannet skuespiller har hun styr på, hvordan du skal lægge trykket for virkelig at få dit budskab igennem. Ved at øve talen sammen med hende, vil du derfor have mulighed for at løfte dit niveau markant.

Lige meget om du vælger at tage enetimer eller deltage i et større kursus om præsentationsteknik, kan du være sikker på, at det bliver langt nemmere for dig at holde dine tilhøreres opmærksomhed fanget fremover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *