Sådan kan du optimere din virksomhed

Det er værd for dig som virksomhedsejer løbende at se på, hvordan du kan optimere din virksomhed. Det er med til at gøre, at arbejdsgangene kommer til at gå nemmere, og at du kan spare nogle penge.

Har du egen virksomhed, er du typisk altid på jagt efter måder, hvorpå du kan optimere arbejdsgangene, så du tjener flere penge, men udfører mindre arbejde. Alt efter hvor stor din virksomhed er, er der en række forskellige tiltag, du kan tage.

Det er en god ide, at du løbende gennemgår arbejdsgangene i virksomheden, så du kan finde ud af, hvor det halter. Vi kommer med nogle oplagte bud til dig her på, hvor du kan starte med at optimere.

Få et firma til at stå for facility management

Har du dine egne bygninger til virksomheden, er det en god ide at hyre et udefrakommende firma til at stå for facility management. Det kan dække over en lang række forskellige opgaver og gør, at du kan få de opgaver løst, som du har brug for.

Alle opgaverne er af ren praktisk karakter for eksempel vedligehold, energioptimering og sikkerhed af bygningen. Det er noget, der løbende skal udføres, men hvor det ikke er sikkert, at du har brug for at have nogle faste ansatte til det.

Med et udefrakommende firma kan du dermed opnå en langt mere fleksibel løsning. Typisk vil der være mellem 15 og 30 % for dig at spare, hvis du vælger et eksternt firma frem for selv at stå for det. Find mere information her.

Hyr en assistent

Mange har fornemmelsen af, at deres dage i meget høj grad kommer til at gå med at besvare mails, telefonopkald og lignende opgaver. Det er praktiske opgaver, der hurtigt kan ende med at tage rigtig meget af din tid.

For at få mere tid til det, der rent faktisk er dit arbejde, kan det være en god ide, at du hyrer en assistent. Vedkommende kan tage sig af at besvare dine mails, ringe og aftale tid med tandlægen og en lang række andre opgaver.

Du behøver endda ikke at have et skrivebord til vedkommende. I dag er det muligt at få en virtuel assistent, der kan sidde hjemme hos sig selv, mens vedkommende klarer opgaverne for dig.

Vælg en overskuelig platform som intranet

Det er vigtigt, at det er nemt for jer at kommunikere med hinanden i firmaet. Selvom vi kan kommunikere på en lang række forskellige måder, er kommunikation stadig noget, der stjæler rigtig meget tid. Derfor er det vigtigt, at du vælger en overskuelig platform som intranet, som alle dine ansatte kan finde ud af at bruge.

I mange virksomheder er det meget forskelligt, hvilket niveau medarbejdernes IT-kundskaber er på. Derfor handler det om at vælge en platform, der er nem at gå til – både for dem, der er superbrugere, og dem, der ikke er lige så skarpe til det. Dermed sikrer du, at der ikke er nogen af dine ansatte, der bliver hægtet af i forhold til at bruge intranettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *