Salget af lejligheder er eksploderet det seneste år

lejlighed

Nye tal fra Nybolig viser at andelen af Københavnske boliger er steget til 39% ved salg på under en måned. Dette tal er steget fra 14,7% i 2010 – altså mere end en fordobling.  Jacob Isaksen fra Nykredit udtaler:

Fremgang i indkomsterne og lave finansieringsomkostninger har været med til at løfte efterspørgslen efter boliger. Den øgede handelsaktivitet har samtidig reduceret antallet af boliger til salg. Færre boliger udbudt til salg, kombineret med stigende efterspørgsel betyder, at boligkøberne bliver nødt til at handle hurtigere i dag, end de gjorde for bare et par år siden. Det har fået salgstiderne til at falde i store dele af landet.

Det færre antal af boliger på markedet og hurtige køb af lejligheder betyder kortere tænkningsprocess for køber. Konsekvensen ved de hurtige boligsalg betyder at flere af køberne ikke får læst kontrakter, gennemgået boligen og andre nødvendige ting inden et boligkøb. Flere af disse købere allierer sig med en boligadvokat i København i det de har behov for rådgivning og hjælp til at læse kontrakter i gennem.

Ejerforeningerne køber mere

Det er ikke kun salget af lejligheder som er stødt stigende, men ejendomsservice branchen har oplevet en eksplosiv vækst i af antallet af kunder. Dette skal ses i lyset af flere købelystne danskere og trangen til at opretholde lejlighedernes stand samt nærområdet. Dette bliver bekræftet af den administrerende direktør af ejendomsservice virksomheden Nelma.dk

I løbet af de seneste par år, har vi set en fremgang i antallet af vores kunder og ydermere en vækst i tilkøb fra vores nuværende kunder. Det kan samtidig ses ud fra vores resultat for 2016, som viser en vækst på 600%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *