Trump vil fjerne “den værste aftale i historien”

trump

Trump vil fjerne handelsaftalen mellem Canada, USA og Mexico, som han kategoriserer som den værste aftale af sin salgs i historien. Derfor skal der bygges toldmure.

Under valgkampagnen udtrykte Donald Trump sig yderst negativt overfor USA’s handelsaftaler, der skulle være en hæmsko for USA, og skal i et stort omfang fjernes og ændres til bedre aftaler for USA. Det er ikke kun handelsaftaler som er blevet drøftet efter Donald Trump er blevet præsident. Obama Care blev fjernet som det første Trump kunne skrive under på, og er allerede under afvikling i denne tid.

Vi vil mødes med den canadiske premiereminister og den mexicanske præsident, som jeg kender. Og vi starter forhandlingerne om Nafta, udtaler Trump

Nafta – the North American Free Trade Agreement – er en handelsaftale mellem Canada, Mexico og USA.

Den omtalte aftale fjerner stort set alt tolden i mellem disse lande, som gør produkterne væsentlige billigere end de normalt er. En række Amerikanske virksomheder har benyttet denne aftale til at rykke deres produktion til Mexico, fordi det har kunne gøre omkostningerne mindre end de er i USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *