Udtryk din mening

Blog, Youtube og sociale medier. I dag er der mange platforme, hvor du komme med det budskab, som du brænder inde med. Du skal bare tage initiativ.

Du sidder og scroller ned langs dit feed på Instagram. Du besøger forskellige youtube-kanaler. Og du læser, hvad de danske bloggere har på hjertet. Flere steder på nettet kan du opleve holdninger og meninger fra forskellige danskere. Både unge og gamle. Pæredanske og med anden etnisk baggrund. For det er hverken køn eller etnicitet, der styrer deres blog, youtube-kanal eller sociale medier. Det er udelukkende dem selv, der bestemmer, hvilke budskaber de vil ud med.

Budskaber, der hjælper

Men hvorfor følger vi overhovedet med i andres blogs og sociale medier? Det gør vi af flere årsager. Dels søger vi bekræftelse i nogle af de holdninger og meninger, som vi går rundt med. Men vi følger også med, fordi det kan hjælpe os. Du kan bare se sagen om weablog og Alexander. En sag om en ung blogger, der bliver uretfærdigt behandlet af weablog, og derfor hjælper andre udenom en virksomhed, der tager fusen på dig. Der er altså både budskaber, som bekræfter dig i dine holdninger, men også budskaber, som kan hjælpe dig.

Kom ud med dit budskab

Når det gælder blogs, vlogs og opslag på Instagram og andre sociale medier, er der næsten ingen grænser for, hvad du kan komme ud med. Du kan komme ud med dine aggressioner. Du kan komme ud med dine tanker. Og vigtigst af alt kan du komme ud med de budskaber, som du føler, at andre skal have et indblik i.

Stå inde for dine budskaber

Det er sjovest at blogge og sige ens meninger, hvis modtagerne følger med og er enige med dig. Dog er det ikke altid tilfældet. Vi ser ofte, at bloggere ryger under kniven, når det gælder shitstorms på nettet. Der vil altid være delte holdninger til, hvad du udgiver, og de budskaber du vil frem med. Så når du udgiver noget på nettet og de sociale medier skal du tænke dig om. Det er ikke altid muligt at undgå shitstorms, men så længe du kan stå hundrede procent inden for dine budskaber og dine holdninger, så kan du lade andre være uenige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *