Uffe Holm hjælper nyt online casino ind på det danske marked

gambling

Før I tiden kunne man også gamble, men dengang forgik det udenom nettet og gennem posten. Efter nettet er kommet til, for nu en del år siden, er der dog sket en stor udvikling og det er blevet meget let at placerer odds men bare et par få klik hjemme fra sofaen.

Uffe Holm præsenterer på en ny måde

Online casioner har nemlig indtaget Danmark, hvilket du nok godt ved. Det nye her er, den måde som Uffe Holm hjælper dem ind på det danske marked. Han promoverer nemlig diverse online spil på en lidt anden måde, end vi ellers har set hidtil. I sine reklamer viser han hvor fangende spillene kan være, dog også med en smule ironi, idet han også viser at man går glip af noget andet. 

Uffe Holm præsenterer dog de nye online casioner i et positivt lys på trods af ironien. Han fokuserer nemlig på det positive i enhver negativ situation, der ellers ville irriterer de fleste. F.eks. bruger han scener, hvor han ikke stresser over flyforsinkelser, men nyder den ekstra tid ved at spille de spændende spil på leovegas.dk.

Kontrast til andre metoder

Den metode som Uffe Holm burger virker måske ekstra attraktiv, da den på flere måder står i stor kontrast til mange andre annoncer og reklamer for den samme produkttype. Når han f.eks. annoncerer for LeoVegas Sport, optræder han selv i scener, mange mennesker selv kan genkende fra deres eget liv. Derudover nævner han ikke noget om at spille på forskellige online casioner for sjov eller for de ellers attraktive penge gevinster man ellers hører så meget om. Uffe Holm nævner nemlig slet ikke prisgevinsterne, men fokuserer på at nyde livet, som jo er noget der rammer ud til alle mennesker, hvilket måske er det der er så attraktivt ved den nye måde at præsenterer og annoncerer for sådanne produkter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *