Unge er mere bevidste – klar til femtiden

unge er mere modne

I dag blev eksamensplanen for mange unge offentliggjort over hele landet. I den forbindelse, er der blevet lavet en stor rundspørge på en stor del af gymnasierne. Resultaterne deraf viser at unge træffer langt flere og langt bedre, fornuftige valg en tidligere.

I sammenhæng med eksamen, er de unge blevet langt bedre til at søge god, og troværdig information, der kan hjælpe dem i den rigtige retning. Procentdelen af unge, der får problemer med plagiering er også faldet markant, hvilket også viser de unges tiltagende evne til at tage ansvar for dem selv og deres handlinger. Men dette ses også i deres generelle skolegang ikke kun i eksamenstiden.

Disse informationer finder mange unge i forbindelse med skolelivet på nettet, hvor der efter hånden er blevet publiceret en del guides og tips til lettere, bedre og mere effektiv studietid. Det ser man også i et stigende antal af hjemmesider, hvor det er muligt at læse andres noter og opgaver til inspiration. På trods af dette, er plagiering stadig aftagende, hvilket også understøtter den øgede bevidsthed hos unge.

Men den stigende bevidsthed, ses også i andre dele af de unges liv. De unge bliver nemlig også bedre til at orienterer sig økonomisk, og lader derfor bl.a. ikke bilen stå på parkeringspladsen, når den offentlige transport er mere effektiv og billigere. Der sker nemlig også en øget handel og undersøgelse af skrotpriser bil.

Så selvom de unge viser en øget bevidsthed, ser der også ud til at være en sammenhæng med øget adgang og udbud på nettet, hvilket for nogle kan virke alarmerende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *